iPhone 5s’de 128gb Seçeneği Kesinleşti


Apple’ın merakla beklenen akıllı telefonu iPhone 5S’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

Görüntülerde 128GB kapasiteye sahip iPhone 5S modeli de yer alıyor. 

Apple ile ilgili dedikodular giderek artmaya başladı. Yeni iPhone modelinin siyah, beyaz ve altın rengine sahip olacağı orta çıktığından beri iPhone 5S ile ilgili olarak her gün yeni gelişmeler ve iddialar ortaya atılıyor. 

Apple’ın 2128GB seçeneğini iPhone 5S’de sunacağına dair sanırız gerçekleşecek. Son nesil iPad’de de 128GB depolama alanı seçeneği kullanıcılara sunulmuştu. 

iPhone 5S ile birlikte 128Gb depolama alanı seçeneği iPhone modellerinde de geçerli olacak. Son sızdırılan görüntülerde siyah, beyaz ve altın rengi iPhone 5S modelleri bir arada görünüyor. Üst üste ve yan yana sergilenen iPhone 5S’lerin üst ve alt bölümlerinde plastik bölümler dikkat çekerken telefonların ön bölümlerinin görüntüleri yine ortaya çıkmadı. iPhone 5S’in sızdırılan kutu görselleriyle ortaya çıkan 128GB dahili depolama seçeneğiyle birlikte telefonun bağlantı özelliklerini ortaya koyan bilgilerde bulunuyor. Bu bilgilere göre iPhone 5S’de DC-HSPA ile birlikte 4 band 3G, CDMA ve LTE 1/3/5/13/25 desteği bulunacak. 

Apple iPhone 4’ü piyasaya sürdüğünde maksimum 32GB dahili depolama sunarken, 4S modelinde 64GB’a yükseltilmiş, iPhone 5’te de 64GB maksimum seviye olarak belirlenmişti. 128GB dahili depolama seçeneği Apple’ın iPhone modelleri için yeni bir eşik olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yardımlaşma Ile Ilgili Ayetler ve Hadisler

Defne Ağacı ve Mitoloji

Hasan Dağı ve Efsanesi